Izdanje 13-og sajma China Homelife Poljska

Dana 29. studenog u Nadarzynu kraj Varšave započelo je 13. izdanje najvećeg sajma kineskih proizvoda China Homelife Poland.

Svečano otvorenje obavili su: Marek Traczyk, predsjednik Varšavske gospodarske komore, Binu Pillai, izvršni direktor Meorienta, organizatora sajma, Janusz Piechociński, predsjednik Poljsko-azijske industrijske i trgovinske komore, Felix Qi Wang , predsjednik kineske dijaspore u Mazoviji i Karol Dobrowolski, potpredsjednik Varšavske gospodarske komore. Gospodarska komora.

Marek Traczyk poželio je dobrodošlicu gostima u ime Gospodarske komore Varšave, koja već 9 godina blisko surađuje s Meorientom u organizaciji China Homelife Poland. Predsjednik Traczyk istaknuo je da sljedeća izdanja donose sve bolju kvalitetu kineskih proizvoda i olakšavaju suradnju između poduzetnika iz srednje i istočne Europe s Kinom.

Važne riječi uputio je Janusz Piechociński koji je istaknuo veliku važnost projekta New Silk Road koji povezuje ne samo poslovne već i obične ljude. U vrijeme globalne krize, gospodarska i međuljudska suradnja može donijeti međusobno razumijevanje izvan podjela.

China Homelife Poland najveća je platforma u srednjoj i istočnoj Europi za uvoznike proizvoda iz Narodne Republike Kine. Prvo izdanje ove manifestacije održano je 2012. godine.

Do 2019. godine na sajmu je sudjelovalo više od 1000 pomno odabranih izlagača iz Narodne Republike Kine iz industrija poput elektronike, građevinskog materijala, namještaja, odjeće i tekstila, rasvjete, namještaja za dom, darova i drugih. U rekordnoj 2019. godini na sajmu je sudjelovalo preko 1600 izlagača. Zbog pandemije sajam nije održan 2020. godine, ali je globalno zatvaranje zaustavilo organizatore samo na godinu dana. Unatoč zatvaranju Kine, zahvaljujući suradnji s Varšavskom gospodarskom komorom, sljedeća izdanja održavala su se u hibridnoj formuli dva puta godišnje. Kineski offline izlagači zauvijek su se vratili u Poljsku u lipnju ove godine, a uspjeh proljetnog izdanja potaknuo ih je da ponovno dođu u Poljsku u studenom.

Varšavska gospodarska komora, kao poljski partner China Homelifea, osigurava promociju Poljske i poljskog gospodarstva tijekom sajma organiziranjem industrijskih događaja, konferencija i B2B sastanaka. Ove godine takav događaj je konferencija pod nazivom: “Poljska – svijet. Izvoz, uvoz, turizam”, tijekom koje će se raspravljati o ključnim temama za suradnju poljskih tvrtki sa svjetskim brendovima. Konferencija će se održati drugog dana sajma, 30. studenog ove godine, pod počasnim pokroviteljstvom Poljske turističke organizacije i maršala Mazovskog vojvodstva.

Poljska turistička organizacija cijenila je opseg sajma China Homelife Poland te je po prvi put u povijesti ovog sajma odlučila imati vlastiti promotivni štand. Ovo je izvrsna prilika za promicanje poljskog poslovnog i industrijskog turizma među poduzetnicima iz Kine i srednje i istočne Europe.

China Homelife je međunarodna izložba koja se također održava u Indiji, Kazahstanu, Dubaiju, Južnoj Africi, Brazilu, Turskoj, Japanu, Meksiku, Vijetnamu, Sjedinjenim Državama i Njemačkoj.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)