State Grid pomaže industriji sadnje cvijeća i bonsaija u Suqianu u Jiangsuu sa sigurnim i pouzdanim napajanjem

Uz podršku Državne mrežne korporacije Kine (State Grid), industrija sadnje cvijeća i bonsaija u gradu Suqian u istočnokineskoj provinciji Jiangsu postala je snažan poticaj lokalnim naporima za razvoj “lijepe ekonomije”.

Posljednjih godina, okrug Shuyang u gradu Suqianu iskoristio je svoje snage za razvoj visokokvalitetne industrije cvijeća i ukrasnog bilja, čija je jezgra “bonsai u stilu Shuyanga”. Shuyang se sada može pohvaliti s više od 10 milijuna bonsai stabala s godišnjim prometom do 4 milijarde juana.

“Model ‘postrojenje + e-trgovina + livestreaming’ sada je ključna vještina za lokalne vlasnike tvrtki u industriji”, rekao je Hu Daobing, seoski dužnosnik sela Yanxia, grad Yanji u okrugu Shuyang.

Od sadnje do rada, “lijepa ekonomija” u ruralnim područjima bila bi nemoguća bez sigurne i pouzdane električne mreže. Baza je udvostručila napore u istraživanju elektrificiranih sadnji, kao i u izgradnji objekata kao što su automatsko električno navodnjavanje raspršivanjem i pametni staklenici s kontroliranom temperaturom, prema Zhang Xinu, voditelju Livestreaming baze u selu Shawan, gradu Yanji, okrugu Shuyang.

Kako bi se osigurala sigurna i pouzdana opskrba električnom energijom za navodnjavanje, sustave rasvjete i drugu opremu za sadnju, Državna mreža surađuje s uzgajivačima cvijeća u Suqianu kako bi zadovoljila njihove različite potrebe u korištenju električne energije. Tvrtka pomaže svojim kupcima u popravku električne opreme i pravovremenom otklanjanju sigurnosnih opasnosti.

Za sljedeći korak, Državna mreža će planirati pokretanje projekata u područjima s neadekvatnim objektima za opskrbu električnom energijom i velikom potražnjom za električnom energijom, te pojačati napore na izgradnji energetske infrastrukture, rekao je Bao Shuping, direktor Xinhe Power Supply Station Državne mreže Elektroprivreda okruga Shuyang.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)