PingPong, AliExpress udružuju ruke kako bi pružili uslugu naplate prekograničnih plaćanja za kineske prodavače

Globalna platforma za plaćanje PingPong nedavno je uspostavila partnerstvo s AliExpressom, platformom za prekograničnu e-trgovinu pod kineskim divom za e-trgovinu Alibaba Group, kako bi pružila usluge prekograničnog plaćanja i naplate, izvijestio je u ponedjeljak China Securities Journal.

Prema izvješću, kineski prodavači mogu odabrati PingPong kao način prikupljanja plaćanja u aplikaciji AliExpress. Nakon dovršetka verifikacije računa, mogu primati uplate od prodaje u inozemstvu i povlačiti sredstva u offshore RMB, onshore RMB i drugim višestrukim valutama.

U isto vrijeme, korisnici PingPonga također mogu pristupiti odgovarajućim uslugama odabirom “AliExpress platforme” u pozadini i dovršavanjem povezivanja računa.

“PingPong je izvorno osnovan s namjerom da pomogne prodavačima da ostvare svoje snove o globalnoj trgovini na siguran i prikladan način. Ovo je također jedan od važnih preduvjeta za olakšavanje suradnje između AliExpressa i PingPonga”, rekao je Lu Shuai, suosnivač Stolni tenis.

Ova suradnja ne samo da označava prvo AliExpressovo partnerstvo u plaćanju s vanjskim partnerom, već također pokazuje Alibabinu odlučnost da potakne otvorena partnerstva u ekosustavu industrije u kojima svi pobjeđuju. Obje strane se nadaju da će zajedničkim snagama optimizirati proizvode i proširiti granice usluga kako bi podržali kineske prodavače u dosezanju šireg globalnog tržišta i ubrzanju globalizacije kineskog brenda, dodao je Lu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)