Arxan u sjevernoj Kini dočekuje svjetske turiste da dožive prirodne ljepote

Kineska (Arxan) turistička konferencija 2023. održat će se od 2. do 3. rujna u Arxanu, Xing’an ligi u sjevernokineskoj autonomnoj regiji Unutarnje Mongolije, pozivajući turiste iz zemlje i inozemstva da se pridruže i uživaju u prekrasnom prirodnom krajoliku Arxana, priopćeno je iz Ministarstva kulture i turizma na konferenciji za novinare održanoj u ponedjeljak.

Arxan se nalazi u jugozapadnom dijelu srednjeg dijela planine Greater Khingan, najveće prašume u Kini. Obdaren bogatim prirodnim resursima, poput šuma, toplih izvora i prekrasnog snijega, grad je postao popularno turističko odredište.

Kineska (Arxan) turistička konferencija 2023. ima za cilj promicanje razvoja turističke industrije Arxana. Veliki događaj uključivat će devet velikih aktivnosti, uključujući ceremoniju otvaranja, samovozeću turu kroz planinu Greater Khingan, ruralnu umjetničku kampanju, forume o kulturi i turizmu, kao i ruralnu revitalizaciju osnaženu turizmom i zajednički prosperitet, izložbu ” nematerijalne kulturne baštine + turizam” iskustvo i povijest razvoja Arxana u proteklom desetljeću, sastanak razmjene na temu turizma i doživljaja proizvoda turističkog odmora.

Tijekom konferencije također će se održati kamping rally, festival šumske glazbe, festival hrane s ponudom kineskih, ruskih i mongolskih jela, te parada plovidbe kako bi se predstavili novi formati i scenariji turističkog sektora Arxana.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)