Kineski proizvođač električnih vozila Seres objavljuje ESG izvješće za 2022

Kineska marka električnih vozila Seres nedavno je objavila svoje prvo godišnje ESG izvješće.

Izvješće je dodatno objasnilo praksu Seresa, kao znanstvenog proizvodnog poduzeća s osnovnom djelatnošću novih energetskih vozila (NEV), u poboljšanju ESG upravljanja, kao što je smanjenje emisija, inovativno istraživanje i razvoj (R&D), sigurnost i dobrobit zaposlenika i upravljanje tvrtkom.

Prema izvješću, Seres je integrirao zelenu filozofiju u svoj cijeli životni ciklus proizvoda, uključujući dizajn, proizvodnju, logistiku i recikliranje.

Seres je rekao da je usvojio lagani dizajn i zelenu bateriju kako bi smanjio potrošnju energije. Tvrtka je kontrolirala ispuštanje otpada i smanjila buku, uz 100 postotnu obradu otpada i sprječavanje onečišćenja. Osim toga, također je uložio napore u logistiku kako bi smanjio onečišćenje okoliša promicanjem reciklirane ambalaže.

Odgovarajući na trendove inteligencije i digitalizacije u NEV industriji, Seres je nastavio ulagati u istraživanje i razvoj najsuvremenijih tehnologija. U 2022. tvrtka je uložila 3,106 milijardi juana (oko 440,6 milijuna američkih dolara) u istraživanje i razvoj, s 3000 temeljnih tehnoloških patenata i više od 300 patenata za izume.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)