2023 Global AI Product and Application Expo održan u istočnokineskom Suzhouu izaziva buku o razvoju AI

Global AI Product and Application Expo 2023. započeo je u nedjelju u gradu Suzhou, istočnokineskoj provinciji Jiangsu, s više od 200 znanstvenika i poduzetnika iz zemlje i inozemstva koji su se okupili kako bi pratili trendi teme i vrhunski razvoj u industriji umjetne inteligencije.

Izložba je bila usredotočena na polja povezana s umjetnom inteligencijom uključujući industrijsku viziju, industrijski softver, inteligentno umrežavanje, biološko računalstvo, računalne mreže, metaverse. Događaj je pokrenuo niz aktivnosti kao što su ceremonija otvaranja, glavni forum, tematski forum, platforma za puštanje proizvoda i tehnološka izvedba.

“Za Suzhou, digitalna ekonomija pruža prilike koje se moraju iskoristiti, a industrijski razvoj najvažniji je temelj i najveća prednost Suzhoua. Suzhou će, kao i uvijek, pružiti najbolje usluge i najbolje uvjete za razvoj AI talenata i poduzeća u Suzhou iu njegovom industrijskom parku”, rekao je Zhang Qiao, zamjenik gradonačelnika Suzhoua.

Statistika je pokazala da je vrijednost proizvodnje industrija povezanih s umjetnom inteligencijom u gradu iznosila 125 milijardi juana u 2022., s prosječnim godišnjim rastom od 22,7 posto u posljednje tri godine.

Na ceremoniji otvaranja, China Economic Information Service Jiangsu Branch i Artificial Intelligence Industry Technology Innovation Strategic Alliance zajednički su objavili Godišnje izvješće o razvoju nove generacije umjetne inteligencije (2022.-2023.), s fokusom na razvoj, trendove i izazove umjetne inteligencije. industriji u zemlji i inozemstvu od 2022. i davanje prijedloga o održivom razvoju umjetne inteligencije u Kini.

Tijekom događaja ugovoreno je 20 velikih projekata umjetne inteligencije s ukupnim ulaganjem od više od 1 milijarde juana koji će se smjestiti u Industrijski park Suzhou, uključujući industrijski softver, senzore visoke preciznosti, robote i druga polja, što će dati snažan zamah parku Inovacijski klaster industrije umjetne inteligencije.

Na inauguraciji su također predstavljene tri glavne nagrade, naime “Deset najboljih inovativnih poduzeća godine umjetne inteligencije u Kini”, “Deset najboljih osoba godine umjetne inteligencije u Kini” i “Zlatna nagrada za proizvode intelektualnih izložbi”, pronaći i istražiti talente i vrijednosne projekte u području umjetne inteligencije u Kini.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)