C. Kineski Henan pustio u promet prvi specijalni vlak za izvoz poljoprivrednih proizvoda

Poseban vlak za izvoz poljoprivrednih proizvoda, koji povezuje Zhengzhou i Vijetnam, krenuo je iz Zhengzhoua u ponedjeljak, obilježavajući prvi međunarodni vlak hladnog lanca za izvoz poljoprivrednih proizvoda pokrenut u središnjoj kineskoj provinciji Henan.

Doznaje se da vlak ide prema gradu Ho Chi Minh u Vijetnamu, prevozeći šest kontejnera češnjaka i 29 kontejnera luka, ukupne vrijednosti 3,6 milijuna juana.

Henan je glavno proizvodno područje poljoprivrednih i sporednih proizvoda u Kini, a također je i najveće kinesko terminalno tržište i distribucijski centar za voće uvezeno iz ASEAN-a. Henan će nastaviti redovito upravljati teretnim vlakom za ASEAN i prevoziti više Henan proizvoda u zemlje ASEAN-a i donositi više voća ASEAN-a u Zhengzhou, rekla je relevantna osoba zadužena za lokalnu tvrtku za upravljanje lancem opskrbe.

Rad ovog vlaka označava da su kategorije teretnih vlakova Zhengzhou-ASEAN obogaćene, a izgradnja demonstracijskog projekta centra za sastavljanje teretnih vlakova Zhengzhou Kina-Europa postigla je veliki napredak, rekao je Zhang Bo, direktor administrativnog odbora Zhengzhou Economic i Zona tehnološkog razvoja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)