Globalni izložbeni sastanak na vrhu izvršnih direktora održan u Šangaju

Samit direktora globalne izložbe u Šangaju otvoren je u ponedjeljak u gradu na istoku Kine nakon trogodišnje pauze zbog COVID-19.

Domaćin trodnevnog događaja je Šangajsko udruženje kongresne i izložbene industrije (SCEIA). Fokusira se na vruće teme kao što su prihvaćanje digitalizacije, inovativne usluge održavanja i bolja pomoć malim i srednjim poduzećima da postanu globalni putem izložbenih platformi.

Nastavak summita važan je znak potpunog oporavka kineske kongresne i izložbene industrije i njezina povratka u središte globalnog izložbenog tržišta, donoseći nove mogućnosti globalnoj kongresnoj i izložbenoj industriji, rekao je Chen Xianjin, dužnosnik iz SCEIA.

Tijekom proteklog desetljeća Kina je bila najbrže rastuće izložbeno tržište i gotovo sva međunarodno poznata izložbena poduzeća osnovala su podružnice u kineskim gradovima kao što je Šangaj, prema Chenu.

Od početka ove godine kongresna i izložbena industrija u Šangaju brzo se oporavila. Podaci šangajske općinske komisije za trgovinu pokazuju da glavna gradska izložbena mjesta ove godine planiraju održati gotovo 300 izložbi, s izložbenom površinom od više od 14 milijuna četvornih metara.

Global Exhibition CEO Summit u Šangaju održavao se svake godine od 2014. do 2019., privlačeći više od 1000 korporativnih rukovoditelja i vladinih dužnosnika iz više od 20 zemalja i regija tijekom godina.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)