Kineski Shenzhen promovira nadolazeći sajam digitalne energije u Münchenu, Njemačka

Izaslanstvo iz grada Shenzhena u južnokineskoj provinciji Guangdong pokrenulo je u srijedu prezentaciju na Intersolar Europe, vodećoj svjetskoj izložbi za industriju solarne energije koja se održava u Münchenu, Njemačka, kako bi promovirala nadolazeći Međunarodni sajam digitalne energije Expo 2023 (IDEE 2023).

IDEE 2023 održat će se u Shenzhenu od 29. lipnja do 2. srpnja. Tematiziran kao “Stvaranje zelene budućnosti s digitalnom energijom”, događaj bi trebao ugostiti niz aktivnosti, uključujući profesionalne izložbe, simpozije i tematske aktivnosti, prema Yu Jingu , zamjenik direktora komisije za razvoj i reformu Shenzhena.

Ovogodišnji IDEE ističe istraživanje, razvoj i primjenu najsuvremenijih tehnologija, posebno digitalne tehnologije, u energetskom sektoru kako bi se potaknula transformacija u novi način proizvodnje usredotočen na podacima te izgradila zelena, visoko učinkovita, fleksibilna, inteligentna i održiva moderna energetska rješenja.

S izložbenim prostorom od gotovo 60.000 četvornih metara, veliko okupljanje privuklo je goste iz više od 100 zemalja i regija, kao i sudjelovanje preko 400 vodećih poduzeća u zemlji i inozemstvu i istraživačkih instituta, uključujući China Southern Power Grid, Huawei Digital Power, BYD, Tencent, ZTE, Sunwoda, Siemens Energy, Cargill China, Sveučilište Shenzhen MSU-BIT, Sveučilište Macau i Kinesko sveučilište Hong Kong.

Saznalo se da je preko 400 kineskih fotonaponskih poduzeća prisustvovalo trodnevnom Intersolar Europe, u kojem je oko 130 poduzeća sa sjedištem u Shenzhenu, jednom od glavnih kineskih tehnoloških i inovacijskih centara.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)