Promotivni sastanak održan u Republici Koreji kako bi se dobilo svjetsko priznanje Xifeng likera

Xifeng Liquor, renomirani kineski proizvođač Baijiua, uspješno je održao promotivni sastanak u Seulu, Republika Koreja (ROK) u utorak, prikazujući kulturni šarm i jedinstvenu privlačnost kineskog Baijiua svijetu.

U okviru inicijative Pojas i put (BRI), Xifeng Liquor je posljednjih godina pojačao svoje širenje na inozemna tržišta. Promotivni sastanak održan u Seulu postao je novi pokušaj Xifenga kao predstavnika kineskog proizvođača alkoholnih pića.

Kao tipičan predstavnik “Fengxiang tipa” Baijiu u Kini, Xifeng Liquor uživa duboku kulturnu baštinu i vrhunsko umijeće, što je postavilo most za razumijevanje kineske tradicionalne kulture alkoholnih pića.

Zhou Yanhua, zamjenik generalnog direktora Shaanxi Xifeng Liquor Co., Ltd. i generalni direktor Shaanxi Xifeng Marketing and Management Co., Ltd., izrazio je Xifengovu iskrenost pridavanja velike važnosti dubokom prijateljstvu između Kine i Republike Koreje i spremnosti za jačanje suradnju u svom govoru tijekom sastanka.

Kao jedno od četiri velika gospodarstva u Aziji, Republika Koreja ima snažnu industrijsku bazu, zrelo tržište i širok razvojni potencijal, što je neizostavan dio Xifeng Liquora za provedbu strategije međunarodnog razvoja i istraživanje međunarodnog tržišta, spomenuo je Zhou.

Xifeng je voljan uložiti više napora u promicanje pragmatične suradnje između Kine i Republike Koreje na više područja i postići višu razinu uzajamne koristi i dobitnog rezultata uz promicanje kineske tradicionalne marke, dodao je Zhou.

Na promotivnom sastanku, Kim Lan-soo, predsjednik ROK Hwagang Wine Co., LTD., predstavio je dostignuća Xifeng Liquor na tržištu ROK-a. Od osnivanja Hwa Gang Liquor Co., LTD u kolovozu 2019., Xifeng je ušao na tržište ROK-a i njegova prodaja se značajno povećala.

Gu Jinsheng, ministar-savjetnik Ureda ekonomskog i trgovačkog savjetnika u veleposlanstvu Kine u Republici Koreji, pročitao je tijekom sastanka čestitku kineskog veleposlanika u Republici Koreji Xing Haiminga. Budući da je gospodarska i trgovinska suradnja između Kine i Republike Koreje produbljena s bilateralnom trgovinom koja je 2022. dosegnula 362,3 milijarde američkih dolara, kinesko će veleposlanstvo nastaviti podupirati poduzeća dviju zemalja u jačanju suradnje.

Na kraju događaja, Zhou Yanhua dodijelio je Kim Lan-soo certifikat “Xifeng Liquor – nagrada za razvoj prekomorskog tržišta”. Vjeruje se da bi zajedničkim naporima Xifenga i njegovih inozemnih distributera kineski proizvođač alkoholnih pića dobio širi razvojni prostor na inozemnim tržištima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)