Kineska službena web stranica za BRI pokreće nove kineske i engleske postaje

Novorevidirane kineske i engleske postaje portala Pojas i put (BRP, https://eng.yidaiyilu.gov.cn), kineske službene web stranice za inicijativu Pojas i put (BRI), službeno su pokrenute u četvrtak.

S originalnim sadržajem, detaljnim informacijama i praktičnim uslugama, revidirane postaje ističu niz ekskluzivnih kolumni, pružaju obilnije podatke i izvore informacija te nude pristup praktičnijim i učinkovitijim poslovnim uslugama.

Kao pokušaj boljeg služenja potrebama domaćih i inozemnih korisnika, nove verzije BRP-a naglašavaju ažuriranja u izgledu, dizajnu i funkcijama, dodajući istaknute odjeljke za fokusne priče, multimedijska izvješća i specifične usluge.

Proslavljajući desetu godišnjicu BRI-ja, ova nedavna revizija BRP-a iskoristila je tehnologije velikih podataka i umjetne inteligencije za poboljšanje kvalitete, fleksibilnosti i primjenjivosti web stranice, čineći je portalom orijentiranim na inteligentne usluge koji je usmjeren na korisnika i kombinira višestruke funkcije kao što su vijesti, pronalaženje informacija i javne usluge, prema predstavniku BRP-a.

Pod nadzorom ureda Vodeće skupine za promicanje inicijative Pojas i put, BRP zajednički vode Nacionalna komisija za razvoj i reforme (NDRC) i novinska agencija Xinhua, a zajednički ga vodi Kineska služba za ekonomske informacije povezana s Xinhuom i Državni informacijski centar pridružen NDRC-u.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)