NE. Kineski Shenyang nastoji izgraditi veslački kapital

Shenyang, glavni grad sjeveroistočne kineske pokrajine Liaoning i nekad kineska industrijska okosnica, poprimio je novi izgled dok se nastoji izgraditi u veslačku prijestolnicu oslanjajući se na rijeku Hunhe koja je poznata kao najljepša vodena staza za veslanje u Kini .

Grad je proteklih godina ostvario cilj da stvori najljepšu stazu, najveći događaj i najbolje okruženje za veslanje.

Veslački događaj u Shenyangu pokazao je snažan razvojni zamah, budući da je sustav natjecanja njegovan na većoj brzini, sudionici su se iz godine u godinu širili, učinak marke je inicijalno demonstriran, a sposobnost industrijske vožnje sportskog događaja je poboljšan.

U posljednjim olimpijskim natjecanjima istaknuli su se veslači koji su sudjelovali na treninzima u rijeci Hunhe u Shenyangu, osvojivši medalje, pa čak i zlatne medalje.

Trenutno je veslanje postalo model integriranog razvoja sporta i obrazovanja u Shenyangu, a mnoge su ga škole uključile u školski plan i program, čime se pridonosi zdravom odrastanju mladih ljudi.

Shenyang također aktivno promiče integrirani razvoj sportske industrije i industrije kulturnog turizma, kako bi se obogatio život građana.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)