Promotivna konferencija održana u južnokineskom Hainanu kako bi se privukli australski turisti

Konferencija o promicanju turizma i kulturne industrije održana je u ponedjeljak u Sanyi, južnokineskoj provinciji Hainan, s pokušajem da se potaknu turistički resursi otočke pokrajine i iskoriste poslovne prilike na australskom tržištu, izvijestila je China News Service.

Delegacija od 60 ljudi iz australskih putničkih agencija i medija, kao i poznatih osoba s interneta sudjelovala je na konferenciji, iskusila kulturni šarm etničkih skupina Hainana i stekla sveobuhvatan uvid u turističku politiku i proizvode Hainana.

Izaslanstvo je također posjetilo različita mjesta, uključujući Haikou, Danzhou, Baoting i Sanyu u pokrajini. Dobro opremljeni golf tereni i vrhunski hoteli ostavili su dubok dojam na članove izaslanstva.

Hainan ima golf terene svjetske klase, koji su vrlo privlačni australskim turistima, rekla je Sheri Yu, koja već 17 godina radi u turističkoj industriji u Australiji.

Od svibnja do lipnja ove godine, Haikou je obnovio zračne linije za Sydney i Melbourne kako bi pozdravio više dolaznih turističkih grupa iz Australije.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)