SEG Solar je među svjetskim proizvođačima solarnih panela prve kategorije

SEG Solar (SEG), vodeći američki proizvođač fotonaponskih (PV) modula za komunalna, komercijalna i stambena tržišta, rangiran je na popisu Tier 1 globalnih solarnih proizvođača u BloombergNEF(BNEF) tržišnim izgledima za treći kvartal.

SEG je bio oduševljen što je BNEF prepoznao dugu i uspješnu reputaciju tvrtke kao pouzdanog i isplativog partnera za financiranje projekata u solarnom prostoru. Veliko iskustvo SEG-a u pomaganju razvojnim programerima i vlasnicima projekata s kratkoročnim i dugoročnim strukturama financiranja duga i kapitala omogućuje mu pružanje učinkovitih i kreativnih rješenja za složene transakcije, rekao je Jim Wood, izvršni direktor SEG-a.

Kupci imaju mnogo izbora za opskrbu modulima na trenutnom tržištu i SEG vjeruje da njegov fleksibilan i rezultatom usmjeren pristup sklapanju poslova odvaja tvrtku od ostatka konkurencije. SEG shvaća svoju ulogu u ukupnom razvoju projekta i prioritet je surađivati s vlasnicima i financijskim stranama kako bi se energija glatko dovela do mreže, dodao je Wood.

BNEF-ov sustav rangiranja poznat je po svojoj rigoroznoj procjeni različitih kriterija, uključujući kvalitetu proizvoda, sudjelovanje u državnim projektima i pristup financiranju banaka. SEG je jedan od rijetkih američkih proizvođača koji je naveden na popisu Tier 1.

SEG se ponosi strogom kontrolom kvalitete, certificirajući sve svoje proizvode procjenama trećih strana. Tvornica tvrtke u Houstonu, Teksas, strateški se fokusira na napredne proizvodne linije TOPCona, s planovima za prodor na američko tržište komponenti TOPCon. Tvornica bi trebala započeti s proizvodnjom 2024. godine i značajno će doprinijeti SEG-ovoj lokalnoj integraciji opskrbnog lanca.

Osnovan 2016., SEG je vodeći vertikalno integrirani fotonaponski proizvođač sa sjedištem u Houstonu, Texas, SAD, a posvećen je isporuci pouzdanih i isplativih solarnih panela na tržište. SEG će 2024. imati više od 5,5 GW globalnog kapaciteta proizvodnje modula. Do kraja 2022. više od 2 GW SEG proizvoda instalirano je na tržištima SAD-a i Europe.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)