Kineske automobilske tvrtke osvojile su nagrade AutoVision China tijekom IAA Mobility 2023. u Münchenu, Njemačka

Kineske automobilske tvrtke, BYD, GAC, Zeekr i Leapmotor osvojile su na dan otvaranja IAA Mobility 2023 nagrade za najvrjedniju marku godine u okviru AutoVision China na globalnoj dodjeli nagrada AutoVision održanoj u utorak u Münchenu, Njemačka.

Osvajanje po prvi put takvih nagrada tijekom jednog od najvećih i najvažnijih svjetskih događaja mobilnosti – IAA Mobility predstavlja veliku prekretnicu za kineske automobilske marke koje su uspješno ušle na međunarodno tržište.

Nakon svečane dodjele nagrada Li Zhenjing, gospodarski savjetnik kineskog veleposlanstva u Njemačkoj, Jan Heckmann, voditelj IAA pri Njemačkom udruženju automobilske industrije (VDA) i Alexander Kammel, predsjednik međunarodnog festivala AutoVision Awards, Liu Yan, zam. glavni tajnik Kineske udruge proizvođača automobila i Shi Jianhua, zamjenik glavnog tajnika kineskog EV100 okupili su se s drugim nagrađivanim predstavnicima i gostima iz raznih zemalja kako bi podijelili mišljenja i razgovarali o inovativnom razvoju zelene mobilnosti.

Jan Heckmann iz IAA pri VDA primijetio je da se automobilska industrija suočava s promjenama bez presedana i da nitko ne može preživjeti sam. Transformacija treba podršku društva. Samo međusobnim pomaganjem mogu se pronaći načini kako mobilnost učiniti učinkovitijom, sigurnijom, brzom i ekološki prihvatljivijom.

Alexander Kammel, predsjednik međunarodnog festivala AutoVision Awards smatra da su AutoVision Awards platforma za globalno predstavljanje automobila, inovacije i razmjenu ideja, koja teži pružanju najbolje usluge za buduću mobilnost.

Chen Yong, predsjednik AutoVision China, rekao je da kineske automobilske marke moraju naučiti napredno iskustvo u upravljanju robnim markama iz svijeta kada se integriraju u međunarodno tržište i opskrbe svijet čistim i ekološki prihvatljivim novim energetskim vozilima kako bi zadovoljile potrebe ljudi za mobilnošću.

Utemeljene 1993. godine, AutoVision Awards su vrhunske međunarodne nagrade za automobilsku kreativnu viziju koje se dodjeljuju tijekom IAA u Münchenu (bivši Frankfurt), a podržava ih VDA. Od svog osnivanja, AutoVision Awards ima snažan utjecaj na širenje brenda u globalnoj automobilskoj zajednici.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)