Međunarodni kongresni i izložbeni centar u Jinanu u istočnoj Kini obilježava završetak prve faze izgradnje

Ceremonija isporuke i odbrojavanje prve izložbe Međunarodnog kongresnog i izložbenog centra Jinan Yellow River održani su 7. listopada u Jinanu, glavnom gradu istočne kineske provincije Shandong, što označava završetak izgradnje prve faze projekta, omogućujući centru da održi  izložba u bliskoj budućnosti.

Otkrivanjem crvene svile gosti su zajedno pokrenuli odbrojavanje do prve izložbe Međunarodnog kongresnog i izložbenog centra Jinan Yellow River. Međunarodna izložba alatnih strojeva i inteligentne proizvodne opreme u Jinanu uskoro će započeti ovdje.

Izložbena dvorana izgrađena je staklenom kupolom od čelične konstrukcije visokom preko 75 metara, poput briljantnog bisera koji leži u blizini obale Žute rijeke.

Ukupna neto izložbena površina centra doseže 510.000 četvornih metara, uključujući neto izložbenu površinu od gotovo 250.000 četvornih metara u prvoj fazi.

Po dovršetku, izložbeni centar će postati integrirani kongresni i izložbeni centar svjetske klase i biti sposoban za održavanje velikih međunarodnih konferencija.

U međuvremenu se očekuje da će centar snažno promovirati izložbenu industriju u Jinanu kako bi dosegao nove visine i postao ključna platforma za povezivanje Jinana sa svijetom.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)