Novi put svile u međunarodnoj stvarnosti koja se dinamično mijenja

Poslovni forum PAIH održava se od 4. do 5. rujna u Varšavi. Ovo je međunarodni događaj koji organizira Poljska agencija za ulaganja i trgovinu (PAIH) za sektor malog i srednjeg poduzetništva i njegove partnere – predstavnike regija i razvojnih institucija.

Moto ovogodišnjeg Foruma je: „Izvoz počinje ovdje“.

Ovo je prostor za poduzetnike koji se žele razvijati i traže nova rješenja i ideje. Pogotovo za one koji planiraju ili su već krenuli u širenje na strana tržišta.

PAIH Business Forum jedinstvena je prilika za osobni susret sa stručnjacima s preko 70 stranih tržišta, stjecanje praktičnih znanja i poslovnih kontakata.

Tema jednog od panela bila je Inicijativa pojas i put (BRI).

BRI, najavljen 2013., ostaje jedan od najprepoznatljivijih političkih i gospodarskih projekata aktualnih kineskih vlasti. Kakva je njegova situacija nakon 10 godina, što je postignuto uz njegovu pomoć i kakve mogućnosti nudi Poljskoj i zemljama Europske unije? Rasprava oko BRI-ja poslužit će kao polazište za raspravu o specifičnostima gospodarske suradnje sa Srednjim kraljevstvom, identificiranju problema u trgovini s Kinom i perspektivama s kojima se poslovanje suočava u dinamično promjenjivoj međunarodnoj stvarnosti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)