4. Jiangyin razvojni samit

217 projekata koji uključuju ukupnu investiciju od preko 100 milijardi juana potpisani su na četvrtom Jiangyin razvojnom summitu & 2023. Jiangyin simpoziju o gospodarskoj i trgovinskoj suradnji održanom 28. listopada u gradu Jiangyin, istočnokineskoj provinciji Jiangsu.

Očekuje se da će projekti, koji pokrivaju novu energiju, integrirane krugove, biomedicinu, nove materijale, digitalnu ekonomiju i druga polja, dodatno akumulirati zamah za promicanje nove industrijalizacije Jiangyina.

Usredotočujući se na vrhunsku, inteligentnu i zelenu industrijsku transformaciju, Jiangyin nastavlja ubrzavati novu industrijalizaciju.

Od početka ove godine, projekti s ukupnim ulaganjem od više od 10 milijardi juana, kao što su JCET Jiangyin mikroelektronički projekt integracije mikrosustava na razini pločica i SJ Semiconductor Corp. projekt pakiranja 3DIC odabrani su na popis velikih projekata Jiangsua Pokrajina. Biomedicinski projekti koje provode Jiangyin USUN Pharmaceutical Co., Ltd. i Jiangsu ProteLight Pharmaceutical & Biotechnology Co., Ltd., te projekti vrhunske opreme koje provode Shuangliang Group i Zoomlion također su značajno napredovali.

Jiangyin ima za cilj postići napredak u privlačenju ulaganja u četiri strateške industrije u nastajanju, uključujući novu energiju, integrirane sklopove, vrhunsku opremu i biomedicinu, rekao je Tan Haiping, voditelj Ureda za industriju i informacijsku tehnologiju Jiangyina.

Trenutačno Jiangyin ima tri industrije na razini od stotinu milijardi, uključujući vrhunski tekstil i odjeću, nove petrokemijske materijale i nove metalne materijale. Očekuje se da će industrija vrhunske opreme ove godine postati četvrti industrijski klaster na razini od sto milijardi u Jiangyinu.

Poznat kao “prva županija u smislu proizvodne industrijske snage u Kini”, poslovno okruženje Jiangyina vrlo je privlačno za visokokvalitetne industrijske projekte u nastajanju u zemlji i inozemstvu. BEKAERT, jedno od prvih serija belgijskih stranih poduzeća u Kini, nastanilo se u Jiangyinu više od 30 godina, s ukupnim ulaganjem od više od 1 milijarde eura ovdje, stvarajući svoje jedino potpuno funkcionalno sjedište u Kini.

Godine 2022. Jiangyin je zabilježio bruto domaći proizvod (BDP) koji je dosegao 475,418 milijardi juana, što je drugo mjesto među gradovima na razini okruga u Kini.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)