Kineski Guizhou udružio se s Izraelom u ekološkoj poljoprivredi

Tematizirana oko promicanja suradnje između jugozapadne kineske provincije Guizhou i Izraela na području ekološke poljoprivrede i tehnologije, konferencija o poslovnom povezivanju održana je u četvrtak u Guiyangu, glavnom gradu Guizhoua.

Kombinirajući tehnološke prednosti Izraela u sektorima poljoprivrede i zaštite okoliša s postignućima Guizhoua u razvoju ekološke poljoprivrede, očekuje se da će dvije strane zajednički promicati održivi razvoj kroz dublju razmjenu praktičnih iskustava, rekao je Gadi Harpaz, generalni konzul Izraela u Chengduu u četvrtak. konferencija koja je okupila predstavnike srodnih poduzeća iz Izraela i Guizhoua.

Promicanjem daljnje suradnje u smislu poljoprivredne tehnologije navodnjavanja, agroekološke tehnologije i obuke talenata, pokrajina Guizhou nastoji integrirati svoje istaknute povoljne poljoprivredne sektore s najsuvremenijim izraelskim tehnologijama.

Prepoznajući razvojne potencijale Guizhoua u raznim područjima, Izrael cijeni mogućnost suradnje s tom kineskom pokrajinom i raduje se uključivanju u daljnje razmjene između dviju strana, rekao je Harpaz.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)