Njemački dobavljač auto-dijelova ZF otvara centar za istraživanje i razvoj u Kini

Njemački dobavljač automobilske opreme ZF Group otvorio je novi centar za istraživanje i razvoj u Guangzhouu, glavnom gradu južne kineske provincije Guangdong, gdje je također započeo izgradnju tvornice automobilske elektronike.

Tehnički centar u Guangzhou četvrti je centar za istraživanje i razvoj tvrtke u Kini i prvi u južnoj Kini. Usredotočen je na područja kao što su razvoj softvera, mehatronički dizajn i integracija sustava, rekao je ZF na ceremoniji lansiranja u utorak.

Predviđena za masovnu proizvodnju 2025. godine, tvornica u Guangzhouu druga je ZF-ova tvornica automobilske elektronike u Kini, čiji će proizvodi uključivati napredne sustave za pomoć vozaču (ADAS), sigurnosnu elektroniku i kontrolere šasije.

“Nastavit ćemo s inovacijama i ulagati u Kini, koja je vodeća u svijetu u najsuvremenijim i iteracijskim tehnologijama”, rekao je Stephan von Schuckmann, član uprave ZF Grupe.

Guangzhou se nalazi u regiji delte Biserne rijeke, koja se može pohvaliti snažnom tehnološkom i proizvodnom sposobnošću i jedan je od najvećih automobilskih klastera u Kini.

Izvršni direktor ZF-a, Holger Klein, prethodno je rekao da aktivnosti istraživanja i razvoja tvrtke u Kini postaju sve važnije jer je tvrtki potrebna lokalizacija kako bi dobila na brzini na ovom tržištu, koje je opisao kao tržište koje voli inovacije.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)