CIIE “idealan forum” za jačanje prisutnosti u Kini, kaže izvršni direktor Danfossa

Šesti China International Import Expo (CIIE) je “idealan forum” za suradnju s partnerima i kreatorima politika, rekao je izvršni direktor Danfossa Kim Fausing.

CIIE je na rasporedu od 5. do 10. studenog u Šangaju. Ovoj multinacionalnoj kompaniji sa sjedištem u Danskoj bit će to četvrti put da sudjeluje na Expo-u.

Fausing je za Xinhuu rekao da je Kina “ključno tržište” i istaknuo Danfossove održive tehnologije. Naglasio je brzi rast svoje tvrtke u Kini u proteklih 27 godina, dodajući da je Kina Danfossovo “drugo domaće tržište”.

“Usredotočeni smo na ubrzanje zelene tranzicije u Kini i podupiranje nacionalnih ciljeva vezanih uz dvostruki ugljik”, rekao je.

Očekuje se da će Danfoss tijekom nadolazećeg sajma Expo objaviti partnerstva s važnim strateškim partnerima.

“Od povrata topline podatkovnog centra do elektrificiranih građevinskih vozila, demonstrirat ćemo potencijal naših tehnologija u stvarnom svijetu”, dodao je.

Tvrtkin prikaz “vodećih svjetskih rješenja” na CIIE bit će ključan za njezin međunarodni rast, istaknuo je Fausing.

Partnerstva s kineskim subjektima pripisuje Danfossovom fokusu na dekarbonizaciju, što je u skladu s kineskim programom zelenog razvoja.

Također je naglasio važnost razvoja rješenja u Kini kako bi se zadovoljila lokalna potražnja.

Predanost tvrtke kineskom zelenom gospodarstvu također je očita u nedavnom pokretanju Danfoss Global Green Refrigerants Compressors Laboratory u Tianjinu, “najvećeg i najnaprednijeg” te vrste, rekao je.

Izvršni direktor je rekao da Danfoss također gradi drugu fazu svog kampusa Haiyan u provinciji Zhejiang, “kako bi dodatno konsolidirao svoj otisak u Kini.”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)