Državna mreža Yantai Power Supply Co. poduzima više mjera za jačanje ruralne revitalizacije

Državna mrežna tvrtka Yantai Power Supply Company provela je niz mjera za promicanje energetske transformacije ruralne sadnje u pokušaju da pomogne povećati prihode poljoprivrednika i promicati ruralnu revitalizaciju.

Kao glavna baza za proizvodnju jabuka u Kini, Qixia pod gradom Yantai, u istočnoj kineskoj provinciji Shandong, ima površinu za sadnju jabuka od gotovo 1 milijun mu (66.666,7 hektara) i godišnju proizvodnju jabuka od više od 2,1 milijuna tona. Industrija sadnje jabuka glavna je industrija u Qixii za povećanje lokalnih prihoda.

Kako bi pomogla poljoprivrednicima smanjiti troškove navodnjavanja sadnje jabuka i poboljšati učinkovitost navodnjavanja, Državna mrežna tvrtka Yantai Power Supply Company elektrificirala je više od 6.900 crpnih bunara u Qixii, au međuvremenu je provela redovitu inspekciju kako bi zajamčila sigurno napajanje električnom energijom.

Osim toga, tvrtka je optimizirala poslovno okruženje opskrbe električnom energijom u općini Guojiadian u gradu Laizhou koju također karakterizira industrija sadnje jabuka.

Kako bi zadovoljila zahtjeve za električnom energijom poljoprivrednika i poduzeća u Guojiadianu, Državna mrežna tvrtka Yantai Power Supply Company uspostavila je dosjee korisnika “jedan na jedan” i otvorila kanal za uslugu zelene energije u pokušaju da osigura pouzdanu opskrbu strujom za hlađenje, pakiranje i obrada.

Posljednjih godina tvrtka je pojačala napore za osnaživanje transformacije elektrifikacije ruralnih sadnih industrija i unaprjeđenje razvoja zelene poljoprivrede u pokušaju davanja većeg doprinosa ruralnoj revitalizaciji.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)