Festival lotosa u okrugu Nanchang u istočnoj Kini donosi plodne gospodarske i trgovinske rezultate

Sedmi gospodarski, trgovinski i kulturni festival Lotus nedavno je završen u okrugu Nanchang (zona gospodarskog i tehnološkog razvoja Xiaolan), u istočnoj kineskoj provinciji Jiangxi.

U trajanju od tri mjeseca, sveobuhvatni događaj uključivao je više od 40 aktivnosti, od kulturnih aktivnosti, turističkih doživljaja do poslovnih događaja, poput ceremonija potpisivanja, poslovnog povezivanja i investicijskih simpozija.

Ovo izdanje gozbe koja se održava jednom godišnje dalo je plodne rezultate. Na završnoj ceremoniji potpisana su ukupno 24 projekta, uključujući 17 projekata u sekundarnoj industriji i sedam u uslužnom sektoru, ukupne vrijednosti ugovora od 13,35 milijardi juana (oko 1,83 milijarde američkih dolara) odnosno 3,45 milijardi juana. Projekti koji spadaju u različite industrije, poput automobila i dijelova, zelene hrane, biomedicine, proizvodnje inteligentne opreme, poluvodiča i integriranih sklopova te pametne logistike, trebali bi potaknuti uspostavu modernog industrijskog sustava u županiji.

Županijski turizam također je dobio zamah zahvaljujući festivalu. Doznaje se da je županija privukla ukupno 10,718 milijuna turista tijekom festivala, postigavši sveobuhvatan prihod od turizma od 7,749 milijardi juana i unovčivši 32,7371 milijuna juana potpornih sredstava za karakteristična mjesta kulturnog turizma.

Iskoristivši ovu priliku, županija, čiji su bruto domaći proizvod (BDP) i fiskalni prihodi bili na vrhu okruga Jiangxi uzastopnih 13 godina, također se dodatno promovirala kroz šest velikih aktivnosti promocije ulaganja.

Zona gospodarskog i tehnološkog razvoja Xiaolan u okrugu Nanchang, jedna od tri razvojne zone grada Nanchanga na nacionalnoj razini, nalazi se u središtu središnjeg urbanog područja Nanchanga i povezana je s kineskom vertikalnom arterijom željeznice Peking-Kowloon i horizontalna arterija brze željeznice Šangaj-Kunming.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)